Services

Ruth-De-Cooman_4.jpg

 

EVENEMENTEN

Alle soorten evenementen werk ik uit volgens het thema van de klant. Hieronder ziet u slechts enkele voorbeelden van evenementen die ik verzorg met prachtige bloemen- en plantendecoraties:

  • Bedrijfsfeesten
  • Opendeurdagen
  • Recepties
  • Geboortefeesten
  • Communies
  • Verjaardagen…

Mooie bloemen maken uw feest af. De creaties worden telkens met u besproken. Ik kom steeds eerst de ruimte bekijken waar het evenement zal plaatsvinden of u stuurt foto's van de ruimte door. Op basis daarvan zal ik creaties en ideeën voorstellen en een offerte opstellen.

 
Ruth-De-Cooman_7.jpg

 

ABONNEMENTEN

Laat een mooie creatie met planten en bloemen bezorgen aan huis of aan uw bedrijf.

Onze bloemabonnementen zijn zowel voor particulieren als bedrijven bedoeld. Via deze abonnementen kunnen er wekelijks, maandelijks … bloemen- en plantencreaties geleverd worden op de gewenste datum.

Een bloemen- of plantencreatie op de balie, op een tafel … geeft net dat beetje meer. De uitstraling van de ruimte is meteen anders.

Rijkelijk en vol of sober, strak en minimalistisch, telkens in een aangepaste vaas of recipiënt. Als bloemiste zorg ik dat uw smaak gereflecteerd wordt in de creaties.

Bedrijven kunnen ook bij mij terecht voor prachtige creaties als relatiegeschenk en voor secretaressedag.

 

Huis & terras

Om uw huis of terras een extra dimensie te geven, zorg ik voor een persoonlijke invulling met bloemen en planten. Met een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten kunnen we samen bespreken hoe u graag uw thuis of terras wilt aankleden. Zelfs een klein terras of balkon kan ik heel romantisch en gezellig aankleden of zelfs volledig restylen.

Veel mensen uit de buurt bellen om te vragen of ik eens langskom, zodat ik kan voorstellen hoe de ruimte of het terras aangekleed kan worden. Met alle plezier wil ik graag ook uw woning bekijken en inrichten volgens uw wensen.

 
 
 
Ruth-De-Cooman_14.jpg

 

huwelijksdecoratie

Een huwelijk kan niet zonder bloemen. Deze speciale dag wordt des te romantischer, meer bijzonder en mooier gemaakt met prachtige versieringen met bloemen en bloemstukken.

Van bruidsboeket tot bruidswagen, de volledige aankleding van de feesttent of feestzaal, het stadhuis of de kerk, als bloemiste is het mijn taak om uw hele trouwdag van bloemendecoraties te voorzien volgens uw wensen.

 

 

rouwwerk

Afscheid nemen van een dierbare is erg emotioneel, ook de keuze van een grafwerk. Ik luister steeds naar u wensen: welke emoties u met de bloemen wilt uitdrukken, welke bloemen de overledene graag zag … Wat u ook wilt uitdrukken, ik help u en luister vol begrip en steun naar uw wensen. Met een luisterend oor vertaal ik uw wensen in mooie creaties voor een waardig afscheid.

Niet alleen de grafzerk, maar ook de wagen en de kerk worden vaak van bloemen voorzien om uw dierbare in een mooie, serene en symbolische omgeving een laatste groet te betonen op de begrafenis.